Stiri importante din lumea catolica


Ultimile stiri

1. Un reprezentant al Vaticanului cere ridicarea blocadei impusa Fasiei Gaza

 Un reprezentant a Sfântului Scaun a cerut ieri ridicarea blocadei impusă de către Israel Fâșieii Gaza pentru garantarea drepturilor fundamentale ale omului și populației pelestiniene, informează Zenit.org. Este vorba de episcopul Silvano Maria Tomasi, observator permanent al Vaticanului pe lângă Biroul ONU din Geneva.

2. Episcopul Luigi Padovese asasinat in Turcia

Întreaga Biserică Catolică este încă în stare de șoc după ce Luigi Padovese, episcop de Iskanderun (Turcia) și totodoată Președintele Coferinței episcopale Turce a fost ucis ieri în jurul orei locale 13 de către șfoerul său, Murat Altun, informează Corriere della Sera. Acesta a intrat in locuinta din Iskanderunu a monseniorului Luigi Padovese si l-a înjunghiat de mai multe ori, episcopul murind, ulterior, la spital.

Opinii:

Datul in cap: sport national romanesc

Din păcate. pe planul sportului internațional, România este o națiune tot mai ștearsă. Aproape la niciun capitol nu mai reușim să speriem pe nimeni. Lucian Bute sau Oltchimul sunt niște excepții pe care nu le merităm ca neam. În schimb, România începe să se specializeze tot mai mult într-un alt sport național: datul în cap (la figurat). La asta nu cred să existe vreo nație care să ne întreacă; suntem maeștrii desăvârșiți. Să mă explic.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: