Interviu cu SOV


Pe Hotnews.ro a aparut un interviu cu Sorin Ovidiu Vantu (SOV) pe care i l-a luat jurnalistul Dan Tapalaga. NU stiu daca acest interviu tine locul declaratiei de presa pe care SOV o anunta pentru 7 decembrie. CErt ete ca nu spune nimic nou si nimic spectaculos. Bunaoara nu ne spune cum a reusit sa-l relaxeze pe MIrcea Geoana in noaptea de 21 noiembrie. Cateva consideratii:

1. La un moment dat recunoaste ca cei care au facut afaceri imediat dupa 1990 nu sunt niste ingerasi si se include si pe el in aceasta afirmatie.

2. IN ultimul rand observ ca in Romania oamenii publici doresc sa se asemene tot mai mult cu regnul animal. Becali ne-a facut o dizertatie despre cum este el urs. Poate la inrumarea lui Basescu (care vorbea despre rechini) SOV trece la lumea acvatica, afirmand ca in anii 90 a fost un pranha iar acum este un somn.

3. Nu vrea sa vana realitate, ci vrea sa se extinda pe piata media din Republica Moldova, Serbia si UNgaria.

4. Doreste sa renunte de tot la print (saracul Nistorescu, ramane iarasi somer) si sa se axeze doar pe media digitala.

In rest, nimic interesant.

Reclame

Un răspuns

  1. Mda, avea dreptate cine spunea ca mogulii astia cum deschid gura se dovedesc in general niste fiinte extrem de terne… Cred ca faza aia adresata lui Base a fost penibila, venind dintr-un soi de disperare. In fine, e un interviu cu alegerile in spate si nu ma asteptam sa fie sensational.
    Nistorescu isi merita soarta si sper sa urmeze si altii care, in loc sa ne spele noua cerebelul, au demonstrat cat de mic le este caracterul.

    Ok, azi nu am fost prea mult prin zona dar am vazut comentariul tau si am zis sa-ti intorc vizita. Scuze pt. greseli scriu de pe tel in vreme ce-mi plimb catelul, lol

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: