Revista presei (14.11.2009)


Evenimentul Zilei  – Geoană, netrimisul special al României la Moscova: „DIPLOMAŢIE PE CONT PROPRIU. Fără să fie autorizat de CSAT, candidatul PSD la preşedinţie a negociat în nume personal „normalizarea” relaţiilor cu Rusia”. Evenimentul Zilei reia astfel o problematică pusă pe tapet acum câteva zile de jurnaliştii site-ului de ştiri Hotnews.ro . Conform spuselor lui Traian Băsescu, citate de EVZ, Mircea Geoană nu era mandatat de către CSAT, a cărui vicepreşedinte era la acea vreme, să normalizeze relaţiile cu Rusia, pe care prezidenţiabilul PSD le consideră „congelate”. Vizita lui MIrcea Geoană la Moscova nu a fost trecută cu vederea nici de candidatul PNL la Preşedenţia României, domnul Crin Antonescu, acesta cerând în continuare lămuriri pe care Mircea Geoană întârzie să le ofere, ne informează EVZ.

Evenimentul Zilei – „Francesca” are drum liber prin ţara lui Mussolini: Tot evenimentul Zilei dă o veste bună iubitorilor de film. „Justiţia a respins cererea de interzicere a peliculei lui Bobby Păunescu în Italia. Chiar dacă va face recurs, nepoata fostului dictator nu mai poate bloca filmul. După ce a vizionat filmul lui Bobby Păunescu, „Francesca”, judecătoarea Luciana Sangiovanni, de la Tribunalul Civil din Roma, a dat joi un verdict care a înfuriat-o pe Alessandra Mussolini: fraza incriminată nu este ofensatorie în contextul din film”, ne informează Evenimentul Zilei. Nepoata ducelui nu a fost de acord cu decizia luată de judecătoarea Luciana Sangiovanni, declarând că aceasta ar fi „o idioată” şi că filmul lui Bobby Păunescu ar constitui un pericol social fără precedent. Filmul Francesca va rula începând cu 20 noiembrie în cinematografele din Italia.

Adevărul – Ceauşescu schimă Dacia roşie cu Dacia neagră: Unul dintre principalele articole din Adevărul de astăzi reia firul tentativei lui Nicolae Ceauşescu de a fugi, informându-ne că „forţaţi de împrejurări, cu 8 kilometri înainte de Târgovişte Ceauşeştii se mută într-o altă maşină. După anunţurile repetate la televizor şi la radio, Dacia roşie, a doctorului Decă era o ţintă sigură pentru urmăritorii lui Ceauşescu”.

Ziua – Clanul Anastase şifonează banii Conpet către PDL: „Tatal presedintelui Camerei Deputatilor este acuzat ca a implicat o companie strategica a statului in afaceri dubioase”, informează Ziua. COnform aceleiaşi surse, în afacere mai este implicată şi firma NAC Industrii. Aceasta a „primit un con­tract de prestari servicii de ecologi­zare a unor instalatii ale Con­pet, cu ocolirea pre­vederilor Ordonantei 34 privind achizitiile publice. Contro­ver­sata firma se obliga sa efectueze ecologizarea in mod gratuit, in schimbul preluarii slamului (re­zi­duul pe­tro­lier) din rezer­voarele ecolo­gizate. Spilul afa­cerii este unul cat se poate de banos: slamul colectat din con­ductele Conpet inseamna, pe langa reziduuri care nu pot fi utilizate, si titei si produs pe­trolier prelucrat, nu­mai bune de vandut „la negru” sau de utilizat pentru realizarea altor combus­tibili”, aflăm din Ziua. Totuşi, „surse din cadrul NAC spun insa ca pretul platit pentru aceasta afacere este scump: 80% din profitul obtinut este destinat sustinerii campaniei electorale a PDL. Pentru a nu exista „de­fectiuni”, afacerea este monito­rizata atent de Marian Rizea (fost sef al SRI Dambovita), seful Pazei de la Conpet”.

Comentariu: Articolul pare interesant dar cred că ridică cel puţin un semn de întrebare, întrucât munca de teren dusă de ziarul Ziua pare să fie destul de redusă, întrucât toate aceste acuzaţii sunt preluate de pe blogul www.salvaticonpet.blogspot.com.

Gândul – În Argeş, PD-L a branduit sticlele de vodcă cu chipul lui Traian Băsescu. La Suceava, PSD se bate cu PD-L pe pungile cu zahăr UE: Ziarul gândul ne adânceşte în tainele şi subterfugiile campaniei electorale în care ne aflăm. Astfel, „vicepreşedintele PNL Argeş, deputatul Andrei Gerea, i-a acuzat pe PDL-işti, într-o conferinţă de presă, că distribuie în judeţ sticle de vodcă pe care au lipit etichete cu sigla partidului şi fotografia lui Traian Băsescu. Liderul liberal a adus cu el o astfel de sticlă ca să le-o arate ziariştilor. Pe sticlă era aplicat un autocolant cu o fotografie înfăţişându-i pe Băsescu şi pe liderul PD-L din localitatea argeşeană Ştefăneşti, Valeriu Tudor, însoţită de îndemnul „Votaţi Băsescu preşedinte” şi sloganul „Împreună pentru un oraş european”. Acuzaţiile nu se rezumă însă doar la jueţul Argeş. „Alte acuzaţii la adresa PD-L au venit din partea PSD-iştilor suceveni, care au susţinut, vineri, că liderul PD-L Gheorghe Flutur, preşedinte al Consiliului Judeţean, a „portocalizat” ajutoarele UE pentru populaţie, constând în făină şi zahăr, şi că distribuie aceste alimente numai în localităţile cu primari democrat-liberali”.

Gardianul – Razboiul politic dintre Geoana si Basescu de pe Internet continua cu publicarea unei carti in SUA: Articolul din Gardianul dezvălui anumite dedesubturi ale războiului dintre Traian Băsescu şi Mircea Geoană purtat pe internet. Demersul jurnaliştilor de la Gardianul porneşte de la o ştire de pe Yahoo News care anunţa apriţia în SUA a unei cărţi cu titlul „Băsescu, ruşinea româniei”, carte semnată cu pseudonimul Jonathan Harper şi promovata de site-ul http://www.americansagainstcorruption.org. „Dupa scurte invesigatii specifice am constatat ca blogul american are in spate acelasi sponsor, aceeasi adresa, precum si alte elemente de identificare identice cu entitatea care a clonat pentru a doua oara site-ul de campanie al lui Traian Basescu, infiintând domeniul http://www.traianbasescu.org. Daca site-ul clona care parodiaza mesajele de campanie ale lui Traian Basescu a fost infiintat pe data de 2 noiembrie, blogul care promoveaza cartea „Basescu: Rusinea României” a fost infiintat pe data de 1 noiembrie. Asa cum am aratat, http://www.traianbasescu.org, care se pare ca are in spate aceiasi oameni care au infiintat domeniul”, aflăm din Gardianul. Aceleaşi investigaţii au arătat că există un cont Google Analitycs comun al site-urilor care parodiaza sloganele de campanie ale lui Traian Băsescu şi al domeniului http://www.mirceageoana.ro , site-ul oficial de campanie al lui Mircea geoană.

Curentul – Vizita lui Mircea Geoană la Moscova, un atac la siguranţa naţională a României: „Vicepresedintele CSAT, a doua pesraoana in statul roman s-a furista la Moscova, in data de 27 aprilie a acestui an, tinand la sub-brat o mapa cu date realizata de MAE a Romaniei, pentru a se intalni cu niste cadre GRU si KGB asezate in functii politice la Kremlin. Informatia anonima preciza si canalul prin care s-a realizat contactul lui Mircea Geoana: ofiterul GRU Boris Golovin, un apropiat al exaltatului Cozmin Gusa, exaltat via Rusia, si vecin de vila cu Boris, cel care i-a platit terenul de sub vila”. George Roncea scrie un articol extrem de detaliat despre această problemă.

Jurnalul National – Şiretlicurile mersului cu liftul (editorial de Ion Cristoiu): Dat fiind faptul că până la ora întocmirii acestei reviste a presei Jurnalul National nu si-a actualizat ediţia on-line cu titlurile de mâine vă propun editorialul lui Ion Cristoiu. Am ales acest editorial deoarece nu are de a face cu politica. „Liftul coboară greoi, clătinându-se din toate încheieturile. E singurul care merge din cele douăzeci instalate cândva, în vremuri mai însorite, de brava întreprindere Ascensorul. Celelalte stau la parter cu uşile larg deschise. Vizitatorii bolnavilor, în general, oameni care nu sunt de-ai casei, păşesc în cutia nichelată, plină de oglinzi, transpuşi de încântare şi apasă siguri de ei pe butoane. Zadarnic, liftul nici nu se clinteşte.”

Prea internaţională (texte si eventuale comentarii în limba originală)

Corriere della Sera – La Nasa conferma: „C’è acqua sulla luna”: „Una «significativa quantità» di acqua ghiacciata è stata trovata sulla Luna. Lo ha annunciato la Nasa a poco più di un mese dal lancio da parte della sonda LCROSS di un missile-proiettile contro il cratere Cabeus al polo Sud lunare. L’analisi spettrografica della nuvola di detriti provocata dall’impatto del missile ha confermato la presenza di acqua allo stato ghiacciato”.

Commento: Allora c’è ancora speranza per l’umanità. Se le risorse di acqua della Terra si dovessero esaurire, potremo un giorno usufruire dell’acqua ghiacciata che si trova sulla luna.

Frankfurter Rundschau – Prozess gegen Stasi-Agent: Kurras bleibt Kurras: „Am Stock kommt Karl-Heinz Kurras in den Gerichtssaal, jeder Schritt eine Qual. Zwei Pfleger stützen ihn, vor der Tür steht der Rollstuhl. Kurras, soll der Auftritt wohl zeigen, ist ein alter, gebrechlicher Mann. Genutzt hat ihm das wenig: Am Freitag verurteilte das Amtsgericht Tiergarten den berühmten Ex-Polizisten wegen Verstoßes gegen das Waffengesetz zu einer sechsmonatigen Freiheitsstrafe, die für zwei Jahre auf Bewährung ausgesetzt ist.
Der pensionierte Beamte hatte am 2. Juni 1967 den Studenten Benno Ohnesorg erschossen und war mindestens bis dahin Agent der DDR-Staatssicherheit”, erfahren wir aus dem Frankfurter Rundschau.

New York Times – Obama Appears to Make Concession on Base in Okinawa: „President Obama, seeking to mend fences with Japan, America’s most important Asian ally, announced on Friday that he would establish a high-level working group on the contentious issue of the continuing presence of a Marine base in Okinawa. The decision, announced at a news conference just a few hours after he touched down in Tokyo to begin his first presidential trip to Asia, appears to represent a concession by the Obama administration to at least consider Japan’s concerns”. IN Japan there are about 37.000 American soldiers, most of them living in the American Base on Okinawa as agreed in 2006. However the new government in Japan would like to change the location of the American base in a less populated arrea. While American officials are very skeptic on major changes of the 2006 agreement, Barack Obama seems to be open for negotiations.

The Guardian – UK pressing Karzai to negotiate with Taliban, says leaked memo: „British officials are increasing pressure on the Afghan government to talk to Taliban leaders as part of a major attempt at reconciliation, it emerged today. The move is strongly backed by the Foreign Office – notably Sherard Cowper-Coles, the government’s special representative for Afghanistan and Pakistan – by MI6, and by Lieutenant General Graeme Lamb, former head of the SAS and Britain’s senior military officer in Kabul”,  the Guardian understands.

Le monde -„La Syrie cherche à devenir respectable et respectée mais elle restera intransigeante”: „C’est par ses termes plutôt secs qu’à l’issue de sa rencontre avec Nicolas Sarkozy, vendredi 13 novembre à Paris, le président syrien Bachar Al-Assad a opposé une fin de non-recevoir au premier ministre israélien, Benyamin Nétanyahou qui s’était dit prêt à le rencontrer sans condition préalable. La raison ? Bachar Al-Assad exige que les discussions israélo-syriennes portent sur la restitution des territoires occupés par Israël dans le Golan depuis 1967. Barah Mikaïl, chercheur spécialisé sur le Moyen-Orient à l’Institut de relations internationales et stratégiques (IRIS) et auteur de La Syrie en cinquante mots clés, revient sur la stratégie syrienne en matière de relations internationales”.

 

Reclame

2 răspunsuri

 1. […] patrascudan : Revista presei (14.11.2009) […]

 2. ROMÂNIA, COLONIE A ISRAELULUI? (VI)
  De ION COJA
  5) În toată această perioadă, de preşedenţie iudeo-românească, principalul proces socio-economic şi politic, petrecut în România democratică, a fost schimbarea radicală a regimului proprietăţii. Sub pretextul numit privatizare, care părea să însemne trecerea unor active din proprietatea de stat în proprietatea particulară a cetăţenilor români, s-a produs un jaf colosal, o înstrăinare a avuţiei naţionale, publice, în beneficiul mai ales al străinilor, al alogenilor, cu sau fără statut de cetăţeni români.
  Aşa-zişii investitori străini. Atît cît s-a făcut o investigare juridică sau gazetărească a cazurilor de mare corupţie, s-a putut constata că etnia cea mai implicată în jaful şi distrugerile din România este etnia evreiască, reprezentată prin etnici evrei nu numai din România, ci şi din alte ţări: Israel, Rusia, SUA, Austria etc. Această coincidenţă, faptul de a întîlni evrei la nivelul funcţiei supreme din stat, la nivelul primului ministru, al miniştrilor, al parlametarilor, dar şi la nivelul marilor corupţi, profitori de pe urma distrugerii şi înstrăinării economiei româneşti, ne obligă să tragem o singură concluzie: România este azi o ţară ocupată, iar majoritatea ocupanţilor sînt evrei. Sîntem o ţară care şi-a pierdut independenţa şi suveranitatea. Aceste atribute mai există numai în constituţie, ca vorbe goale. Suveranitatea şi independenţa românească sînt cuvinte fără nici o acoperire. A spus-o, într-un cadru mai intim, şi Shimon Peres: România a fost cumpărată de evrei! De la cine au cumpărat-o? Cu ce drept? (Recomand în acest sens seria de documente şi comentarii publicate în cărţile excepţional de bine informate ale domnului Dan Cornel Nicolae, privind Ofensiva iudaismului împotriva Ronmîniei.).
  6. Lucrurile nu se opresc aici, la jaful din avuţia Ţării. Conform programului după care au guvernat Petre Roman şi următorii prim miniştri, şi împotriva oricărei raţiuni economice, inclusiv împotriva raţiunii profitului, industria românească chiar s-a transformat într-o grămadă de fier vechi, căci de cele mai multe ori noii proprietari au distrus utilajele şi agregatele de producţie, întreaga uzină sau fabrică a fost demontată şi vîndută la fier vechi, inclusiv utilaje de ultimă generaţie. A fost astfel redus la jumătate potenţialul economic al României, producţia industrială şi agrară a României şi au dispărut cîteva milioane de locuri de muncă în producţie, în cercetare, în domeniile economice care asigurau cîndva exportul românesc. Plus alte ilegalităţi şi mîrşăvii ale clasei politice, ale guvernanţilor, fără egal în istoria României. Rezultatul, despre care credem că este şi scopul urmărit de această politică economică aberantă: cîteva milioane de români au luat calea emigrării, au plecat să muncească în alte ţări, obligaţi s-o facă. Mulţi dintre ei nu se vor mai întoarce. Iar cei mai mulţi dintre ei sînt oameni capabili, cu pregătire superioară, buni meseriaşi, a căror eficienţă profesională creează bunăstare naţională pe alte meridiane. S-a produs astfel cea mai gravă depopulare a Ţării din toată istoria noastră. În mod evident, această depopulare a Ţării prin emigrare este provocată de guvernanţi prin politica economică promovată. La această emigrare se adaugă declinul demografic provocat de autorităţi prin propaganda contraceptivă efectuată îndeosebi la sate, prin măsurile care descurajează viaţa de familie, cu copii etc. La un loc, pentru tot ce ni s-a întîmplat după 1990, a apărut termenul, din nefericire întru totul exact, de-românizarea României… Toate nenorocirile de care avem parte după 1990, atît de absurde în sine, capătă imediat coerenţă şi logică dacă le raportăm la rezultat: de-românizarea României este un proces riguros controlat, plănuit de multă vreme, nicidecum spontan sau întîmplător. Iar acest proces este parte din programul transformării României într-un Israel de rezervă. Repet: România, un Israel de rezervă! Desfăşurarea acestui program ni se ascunde, ceea ce, din partea politicienilor trădători de Ţară nu e de mirare. După 1990, cuvîntul transparenţă a dispărut din vocabularul clasei politice. Funcţionarea democraţiei în România, a jocului de-a partidele politice, este riguros controlată. A fost din vreme pregătită în cele mai mici detalii. Cînd am fost senator (1992-96), în Comisia de Politică Externă din care făceam parte s-a dat avizul pentru un acord între statul român şi statul israelit, prin care noi acceptam să găzduim, într-un caz de forţă majoră, circa 300.000 de evrei, bătrîni, femei şi copii. Ni s-a dat şi explicaţia: 300.000 este capacitatea de găzduire a hotelurilor de pe litoral sau din România. A fost primul pas. Nu a fost mediatizat acest acord, dar eu nu am făcut din asta un secret. Precizez: în Comisie eu am fost de acord cu acest aranjament, menţionînd că, de va fi cazul, aceeaşi să fie disponibilitatea noastră şi pentru ceilalţi beligeranţi. Azi, dacă aş mai participa la o astfel de dezbatere, aş pune o condiţie: statul evreu să-şi ceară mai întîi scuze pentru minciunile referitoare la aşa-zisul holocaust din România! Şi să aducă mulţumiri publice pentru politica lui Ion Antonescu faţă de evrei! După aceea, dar numai după aceea, mai vedem cum facem şi cu acordul respectiv… (Va urma)

  MUGUR ISARESCU, un greu in Romania, o marioneta de rang inalt a ELITELOR …
  ________________________________________

  MUGUR ISARESCU, un greu in Romania, o marioneta de rang inalt a ELITELOR …
  saccsiv | iulie 22, 2010 at 7:51 pm | Categories: COMISIA TRILATERALA, MUGUR ISARESCU | URL: http://wp.me/p8XEi-1uW

  mce_href=”http://www.cotidianul.ro/images/stiri/0710/12792641317e879bc8a602ff094587d011d738dec8.jpg”>
  Iata comentariul postat de cititorul Bernier la articolul COMISIA TRILATERALA (partea europeana) se va intruni intre 15 si 17 octombrie la BUCURESTI:
  @Saccsiv
  O recomandare – personajul Isarescu merita o atentie speciala. Ar fi bine sa-i monitorizezi permanent toate declaratiile din presa, mai ales in aceste luni de criza profunda. Sunt f interesante, cu substrat. Fata de el, ceilalti sunt ca niste maimute lacome si fara minte. Asta insa e din alt aluat. Si de pe alt nivel.
  Uite, ca exemplu, doua articole cu Itzikarescu f interesante.
  Primul – un articol mai vechi – e cu bataie lunga la ideea voastra oarecum utopica de a te salva – de urgia ce se anunta a veni – la tara, in munti etc. Citez din articol:
  “Aproape un sfert din economia României nu este fiscalizată şi aceasta este cea rurală, a declarat guvernatorul BNR, Mugur Isărescu. Potrivit lui, circa 20-25% din economia ţării nu este fiscalizată, deşi este introdusă atunci când se calculează produsul intern brut (PIB).
  „Această zonă rurală nefiscalizată beneficiază de serviciile statului, nu este izolată, nu trăieşte în altă parte. Beneficiază de poliţie, armată, educaţie, sistemul sanitar”.
  De ce s-a amânat impozitarea în satele României? Dintr-un cerc vicios, susţine şeful băncii centrale. „Ţin minte în anul 2000 am propus să se impoziteze pământul. Mi s-a spus că nu se poate, că este an electoral”, explică el.”
  Stii cum se spune, cand toti te-au uitat, noi, Fiscul, ne amintim de tine si-ti mai trantim un impozit de nu poti sa-l duci si poate vei plati cu libertatea ptr impertinenta de a incerca sa ramai liber pe un petec de pamant, departe de tumultul aberant al prezentului. Concluzie: nimeni nu va fi lasat sa traiasca dupa cum ii este voia, are sistemul grija sa va aduca inapoi in tarcul inchis si sa va puna la loc latul de gat. N-ai bani de impozite? Iti confiscam proprietatea si te obligam, pentru a supravietui, sa sclavagesti in firmele noastre, cu cipul sub piele, monitorizat permanent, sa mananci numai mancaruri hipertratate si lipsite de nutrienti si sa castigi numai atat cat sa nu mori de foame si sa traiesti mereu cu spectrul de a nu-ti putea plati lunar toate datoriile catre sistem. Negru pe plantatie, dezradacinat.
  http://www.evz.ro/detalii/stiri/isarescu-economia-romaniei-a-fost-puternic-supraincalzita-895964.html
  Al 2-lea articol:
  http://www.evz.ro/detalii/stiri/asigurarile-sociale-au-o-gaura-cat-rezerva-de-aur-900753.html
  Comentariu saccsiv:
  Intr-adevar, merita mai multa atentie Mugur Isarescu, singurul roman membru in COMISIA TRILATERALA. După evenimentele din 1989, a lucrat la Ministerul Afacerilor Externe, apoi ca reprezentant comercial la Ambasada României din Statele Unite ale Americii, iar din septembrie 1990 a fost Guvernatorul Băncii Naţionale a României.
  Între anii 1990-1991, Mugur Isărescu a condus Comisia guvernamentală pentru identificarea şi recuperarea fondurilor deturnate din patrimoniul statului de către N.Ceauşescu şi colaboratorii săi, comisie înfiinţată prin HG nr. 951 din 1990.
  În anul 1993 devine membru al Clubului de la Roma, a fost ales preşedinte al Asociaţiei Române a Clubului de la Roma, iar în 1999 a fost reales în această funcţie.
  Dupa declansarea crizei, a iesit in luminile rampei cu declaratii extrem de interesante. Astfel, in 2008 spunea:
  “(…) Se vorbea si atunci in 1947 despre necesitatea unei noi ordini economice, financiare internationale. Organismele financiare postbelice erau considerate demodate si imperios necesar a fi remodelate, cel putin, daca nu reformulate. (…)
  Am acest dezavantaj al faptului ca… am capatat ceva experienta si, din aceasta cauza, am senzatia de deja-vu. Nu pot sa scap de ideea de ciclicitate. Si instinctiv, cand aud formulari despre “o noua ordine mondiala” sau unele chiar mai putin radicale, de tipul: “lumea nu va mai fi cum a fost“ sau declaratii relativ belicoase, de tipul celei formulate de Ministrul de Finante german – care vorbea despre “criza sistemului anglo-saxon” si ca… “America va plati pentru aceasta criza” – ei, va spuneam, datorita experientei si senzatiei de deja-vu, tind sa dau fluiditate intregului proces. Lumea nu va mai fi cum a fost, pentru ca se schimba, asa cum s-a schimbat si atunci; nu prea stim ce se va intampla. S-ar putea, intr-adevar, sa fim la sfarsitul unei epoci mai indelungate si [la] inceputul alteia. (…) Exista intr-adevar ceva ce va schimba definitiv lumea. Si acest ceva s-a întâmplat în America. (…) ”.
  Mai spunea Mugur Isarescu despre ciclurile lungi de aproximativ 100 de ani , amintind de cel inceput cu batalia de la Waterloo (1815) ce a durat pana la primul razboi mondial (1914), cand a inceput altul, ce se va incheia curand. Recunostea ca anumite cercuri chiar se pregatesc de celebrarea inceputului acestei prime conflagratii. Si ca pana la 1900 SUA s-a dezvoltat cu capital englez si olandez.
  Intrebat fiind daca socul este suficient pentru o noua reasezare, a raspuns ca … razboaiele au dus la progres.
  Cititi va rog mai multe la:
  VIDEO: Ministrul finantelor Sebastian Vladescu vorbeste despre UN SISTEM ECONOMIC NOU si despre RAZBOIUL DE DUPA CRIZA …
  Iata si ultimele sale declaratii, ce parca pregatesc terenul pentru viitoarele schimbari majore:
  Isărescu: Măsurile luate de Guvern sunt ciudate şi periculoase
  Isarescu: Se contureaza conflicte sociale ca urmare a deficitelor structurale
  Cam atat deocamdata despre acest personaj, voi mai reveni insa cu detalii despre activitatea sa.

  Traian Băsescu şi Lászlo Tökeş – trădători de ţară
  Spionul maghiar Lászlo Tökeş şi Serviciile Secrete străine, mînă în mînă cu camarila comunisto-securistă din eşalonul 2, au confisca, pur şi simplu, revoluţia populară din Decembrie 1989. În paralel cu manifestaţiile din întreaga Transilvanie, ce aveau în mod clar un caracter anticeauşit şi anticomunist, s-a dovedit că principalul obiectiv al spionilor străini, îndeosebi al celor maghiari, era marginalizarea românilor care locuiau în zonă. Pe scurt, în timp ce românii se sacrificau pe altarul unor idealuri, fiind convinşi că lupta lor împotriva unui regim totalitar avea să le schimbe viaţa în bine, agenţii provocatori îşi promovau de pe atunci intenţiile mîrşave, dovedite în timp, legate de enclavizare, regionalizare, autonomie. Miza cea mare: Transilvania.
  Atrocităţile etnicilor maghiari din acea perioadă sînt fapte dovedite:
  Au fost distruse 35 de posturi de Miliţie pe raza judeţului Harghita şi 3 în judeţul Covasna; au fost omorîte 7 persoane, 6 fiind cadre active şi în rezervă din fostele organe de Miliţie şi Securitate – 4 români şi 3 maghiari. Doi maghiari au fost omorîţi pentru că au încercat să ia apărarea colegilor lor români, fiind consideraţi trădători ai secuilor şi maghiarilor. Cei omorîţi – maior Aurel Agache, de la Miliţia din Tîrgu Secuiesc, locotenent-colonel Dumitru Coman, şeful Securităţii din Odorheiu Secuiesc, plutonier-major Liviu Teofil Cheuchişan, şef de post Miliţia Dealu, plutonier Gabi Dănăilă, ajutor şef de post comuna Zetea, plutonier-major Emeric Ferencz, sectorist Miliţia Cristuru Secuiesc, plutonier-major Emeric Ferencz, sectorist Miliţia Cristuru Secuiesc, plutonier în rezervă Gavril Szekely. Aceştia nu au folosit în nici un moment armamentul din dotare.
  În ceea ce priveşte cazul maiorului Aurel Agache, criminalii au scăpat ieftin sau au fugit în Ungaria:
  – Daniella Kamilla Filip Orbán (tatăl ei fusese acuzat de luare de mită, iar Dosarul a fost instrumentat de Aurel Agache) – A fost condamnată la 7 ani închisoare.
  – Ottó (Octavian) Paizs – a lucrat ca frizer şi a fost unul dintre informatorii lui Aurel Agache, fiind cercetat în anii ‘80 pentru speculă cu cartofi şi cu varză; a fost condamnat la 4 ani închisoare, însă a fugit în Ungaria.
  – Dezideriu Héijja – şeful Laboratorului de cofetărie al ICS Mixt. A fost cercetat de către Miliţie pentru speculă cu produse alimentare şi condamnat la 4 ani de închisoare în 2001. Un an mai tîrziu, este graţiat de preşedintele Ion Iliescu.
  – Anton Reiner – a fost condamnat la 3 ani închisoare şi eliberat, dar pentru bună purtare, după ce a executat jumătate din pedeapsă.
  – János Konrád, cel care i-a dat lovitura fatală lui Agache – a fugit în Ungaria, încă din 1991.
  În judeţul Mureş – atacarea şi izgonirea miliţienilor şi a celor de la Securitate; este cunoscut cazul ofiţerilor de Securitate din Reghin şi Sovata (ex. Lupşa Ioan), cărora li s-au atacat familiile şi casele, fiind nevoiţi să se ascundă şi, ulterior, să plece din localitate.
  Dar, revenind la „SATANA ÎN SUTANĂ”, spionul ungur Lászlo Tökeş – uns de curînd vicepreşedinte al Parlamentului European, cu ajutorul lui Traian Băsescu, prin voturile europarlamentarilor PDL şi ai Ungariei, care l-au propus în această funcţie – el a avut tupeul de a cere autonomia Ţinutului Secuiesc, după modelul Kosovo. Şi tot datorită lui Băsescu a ajuns şi europarlamentar. Un exemplu elocvent de măsluire a voturilor pentru „europarlamentare” este judeţul Vaslui, unde, deşi trăiesc doar 32 de maghiari, Tökeş a obţinut, la alegerile din 2007, 1.000 de voturi. Trădarea de ţară a lui Traian Băsescu şi trocul încheiat cu maghiarii au ieşit la iveală pe 24 iulie, la Băile Tuşnad, cînd el le-a mulţumit, pe faţă, lui Lászlo Tökeş şi premierului ungar Viktor Orban pentru susţinerea pe care i-au acordat-o la alegerile prezidenţiale, la referendum şi în toată perioada de cînd este preşedinte. Pentru a nu-şi periclita sprijinul politic în Parlamentul mioritic, atît Băsescu, cît şi PDL nu au luat nici o atitudine împotriva cererilor aberante ale acestui instigator, fiind dispuşi la orice compromis. Aşa cum, prin atitudine şi discurs, s-a opus alegerii lui Tökeş ca vicepreşedinte al Parlamentului European dl. dr. Corneliu Vadim Tudor, preşedintele PRM şi europarlamentar, depunînd şi Plîngere Penală împotriva acestui spion mascat.
  Codrin Ştefănescu, vicepreşedinte al PRM
  Copyright Romania Mare

  MAGIA NEAGRĂ A UNEI ISTORII A ROMÂNILOR…FĂCUTĂ DE TRĂDĂTORI ŞI DE „ALOGENI”…! (marginalii şi dezvăluiri în premieră)
  28/05/2010 10:29:00 Articol publicat de: Adrian Botez
  Font size:
  …Cât de atent este supravegheată soarta românilor, de către “alogenii” cu pricina (evident, nu ne referim la evrei, în genere, ci la unii dintre “coreligionarii” lor, ajunşi în Marea Finanţă Mondială), pentru ca nu cumva Neamul Românesc să scape cu viaţă! – … dau mărturie nişte rapoarte ale “ale foştilor ofiţeri SRI”, strânse sub titlul O ţară subjugată economic şi politic de concernele evreieşti – se pare că nu prea luate în serios de guvernanţii noştri de azi (prin aceste rapoarte devine mult mai evident de ce criza este “mai cu foc” în România şi de ce toţi ne vor prăbuşirea…”alogenii speciali” -…în special! – cu jurămintele lor… din perciuni, bată-i vina!):O ţară subjugată economic şi politic de concernele evreieşti – se pare că nu prea luate în serios de guvernanţii noştri de azi (prin aceste rapoarte devine mult mai evident de ce criza este “mai cu foc” în România şi de ce toţi ne vor prăbuşirea…”alogenii speciali” -…în special! – cu jurămintele lor… din perciuni, bată-i vina!):
  “Mugur Isărescu a fost recrutat de către Concil Foreign Relations (CFR), în 1990. (…) CFR (organizaţie controlată de familiile bancherilor evrei Rockefeller şi Rotschild, susţinuţi de Morgan) a recrutat un număr semnificativ de specialişti, potenţiali înlocuitori ai celor ce guvernau la vremea respectivă în ţările est-europene. (…) Pe tot parcursul anilor 1990-1992 s-a purtat un intens război mediatic de dezinformare, în toate misiunile economice, subliniindu-se greşeala făcută de România prin plata datoriei externe şi exemplificându-se prin ţări care aveau mari împrumuturi(…) – principala formă de control al unei ţări este cea financiară – specialitatea CFR.
  Potrivit surselor, Mugur Isărescu ar fi fost pregătit în vederea accederii la fotoliul de premier. De aceea, soluţia Mugur Isărescu, în conformitate cu dispoziţiile CFR, a fost devalorizarea masivă a monedei naţionale, ca politică monetară, şi o rată derizorie a tuturor creanţelor României (ex. Egipt, Irak), pas susţinut şi de prim-ministrul impus de mass-media, de fapt de Oculta Financiară, Theodor Stolojan (…). În 1991, Theodor Stolojan a naţionalizat valuta aflată în bănci, ceea ce a dus la un adevărat recul pentru investiţiile străine scăpate de sub controlul şi manipularea Ocultei de la New York. Un alt aspect de menţionat îl constituie jocurile interbancare <>, prin intermediul cărora importante fonduri valutare au părăsit România. Deşi BNR are o Direcţie de Supraveghere şi Control Valutar, nu a luat măsuri pentru repatrierea valutei (…). Faptul că Isărescu a fost recrutat de CFR poate fi susţinut de argumentul că niciodată, indiferent de forţa politică ajunsă la putere, el nu a fost schimbat, cu toate incidentele penale ale afacerilor familiei sale, cu cetăţeanul Heinrich Schorsch, bănuit a fi agent dublu (…).
  Unul dintre cei doi evrei americani care monitorizează şi dirijează România de la cel mai înalt nivel este Mark Meyer, american de origine română (…) . Firma sa Hertzfeld & Rubin a fost implicată în derularea a numeroase privatizări din România. Personajul a fost consilierul lui Ion Iliescu, dar şi al lui Emil Constantinescu. Pe vremea acestuia din urmă, uşa palatului prezidenţial era permanent deschisă evreilor Tom Lantos (n.n.:senator american, maghiaro-evreu! – vajnic luptător pentru „drepturile maghiarilor din România”…) şi Alfred Moses (n.n.: informaţia apare şi în Justiţiarul sibian, nr. 4 din 2010).
  (…) În 2005, când preşedintele Traian Băsescu a efectuat prima sa vizită la Washington, Mark A. Meyer a fost invitatul special al şefului statului la o întâlnire particulară (s.n.). Meyer are firmă de avocatură în România – este cea care a obţinut pentru Dominic de Habsburg şi familia acestuia retrocedarea Castelului Bran. Mark Meyer e şi preşedintele Camerei de Comerţ Româno-Americane din New York. (…). Organizaţia a fost creată la Bucureşti în 1993, chiar cu sprijinul lui Ion Iliescu, alături de Meyer avându-l la conducere pe evreul Elias Wexler, originar tot din România (n.n.: România şi-a clocit toţi şerpii la sân, şerpi care acum o devorează, gurmanzi, pe-ndelete!). (…) Deşi principal iniţiator al acţiunii, prin firma Herzfeld & Rubin, este Meyer, pentru publicul românesc iniţiativa aparţine unui grup mai larg(…). A fost ocazia ca gruparea „Oamenii de Afaceri Americani” să trimită invitaţii companiilor americane evreieşti, şi nu numai, să profite din plin de ocazia de a cumpăra ieftin întreprinderile româneşti. Organizatorii secreţi (Hertzfeld &Rubin, adică Mark Meyer), pentru a fi mai convingători, s-au gândit să expună, ca garanţi, responsabilii economici din România, aşa că au fost plimbaţi de la Bucureşti la Chicago reprezentanţi ai Guvernului român, preşedinţi şi directori executivi ai celor mai influente bănci şi fonduri mutuale din România. (…)Mesajul transmis a fost următorul: Economia României este de vânzare, puteţi să vă exercitaţi dreptul în consecinţă, putem aranja privatizările.Mesajul transmis a fost următorul: Economia României este de vânzare, puteţi să vă exercitaţi dreptul în consecinţă, putem aranja privatizările. Cel mai convingător s-a străduit să fie Mircea Geoană, ambasador al României în SUA la acea dată. Geoană a făcut parte dintre studenţii privilegiaţi de înalţii ofiţeri ai fostei Securităţi(…). Generalul Pacepa, pe vremea când era şef-adjunct al spionajului românesc (DIE), a avizat favorabil numele lui Geoană Mircea, fiu al generalului Geoană, pentru a pleca la studii în SUA, în rândurile ambasadorilor prieteniei” (…). Desfăşurat la Hotel Hilton & Towers din Chicago, în perioada 29 sept.-3 nov. 1997, Forumul (la care participa tânărul Mircea Geoană) scotea, practic, economia României la mezat, în faţa unor mari bănci americane evreieşti: Chase Manhattan Bank, Smith Barney Europe, First Chicago Bank, Mercantile Stock Exchange, Global Securities USA. (…) În perioada 30 martie – 3 aprile 1998, în SUA, acţiunea Forumul s-a repetat spre a fi oferite afaceri în România la peste 200 de mari companii americane, în domeniul bancar şi în cel al pieţei de capital, industrie uşoară, materiale de construcţii, electronică, telecominicaţii, infrastrctură etc. De data asta, organizatorul anunţat era chiar de la vârful finanţelor americane evreieşti, AMROINVEST INC (baronii finanţelor mondiale, familia evreilor Rotschild) (…) dar regăsim şi firma Herzfeld & Rubin, deci pe Mark Meyer.(…) Ex-modelul Janine a fost năşită de Mircea Geoană, iar cumnatul acestuia din urmă, Ionuţ Costea, a funcţionat ca Secretar de Stat la Ministerul Finanţelor, în intervalul 1997-2000. Înclinaţia evreilor pentru posturi de televiziune româneşti este dovedită şi de cazurile posturilor (fost) Tele 7 ABC (al evreului Fredy Robinsohn), Prima TV , B1 (publicul crede că e al fraţilor Păunescu: George Păunescu aparţine, însă, la B’nai B’rith, loja masonică pur evreiască!). (…) Mark Rich – magnat evreu cu cetăţenie americană, apropiat de Mosad. El s-a aflat în spatele firmei canadiene Gold Corporation, companie cu 80% acţionariat pestriţ, pe care îl controlează însă Rich (…) Ca urmare, zăcământul de la Roşia Montană urmează a fi epuizat de către Gold Corporation Roşia Montană LTD în numai 15 ani, Statului Romn revenindu-i numai 2% din acestă exploatare (n.n.: deşi de otrăvit, otrăvesc pentru cel puţin 100 de ani, zone de multe sute de km, de urlă până şi ungurii, că le „arde” Tisa lor!).
  (…) Yoav Stern, israelian, face şi el parte din grupul oamenilor din România ai magnatului evreu Mark Rich, preocupat de petrolul românesc (…). Un alt personaj este Motti Zisser, care controlează, alături de firma Control Centers, consorţiul Europa – Israel Group, companie importantă, la proprietatea căreia participă, din anul 2002, şi banda Leumi Le – Tel Aviv(…). Odată cu preluarea firmei Elbit Medical Imaging acum câţiva ani, Motti Zisser a preluat şi subsidiara acesteia, firma israeliană Elscint, căreia i-a oprit activitatea, vânzându-i toate bunurile şi mijloacele de producţie (…). Totodată, ridică mall-uri, cum e cel din Timişoara, unde a preluat ieftin terenul necesar de la o firmă de stat românească, după care a revândut foarte scump o parte din suprafaţă chiar Primăriei oraşului. (…). În 1998, a dorit să preia privatizarea Hotelului Bucureşti (din Bucureşti…). (…) Eli Papouchado construia două mari centre comerciale, finanţat de Banca Internaţională cu domiciliul la Tel Aviv, este unic distribuitor în România al produselor Kodak, prin firma sa M.TIL.ROM, cu sediul la SITRACO CENTER, Piaţa Unirii, administrată de partenerul ei de afaceri, israelianul Eliashu Rasin, cu care mai deţine Hotelurile Opera şi Central, din Bucureşti.
  (…) Tonya Halpern rezidează în România cu mulţi ani înainte de 1989, locuind la apatamentele Hotelului Bucureşti (pentru privatizarea căruia s-a şi implicat direct, alături de Alex Bittner), iar soţul ei, Moshe, specialist în tehnică aviatică (…), reprezintă în România Eastman Kodak, firma care, alături de Standard Oil, Xerox, U.S. Steel, IBM şi multe bănci evreieşti americane, susţine şi activează pentru CFR! (…). Eliahu Rasin, născut la 24 noiembrie 1947, la Tel Aviv, în Israel (…) a dezvoltat în România o afacwere piramidală, a cărei bază o reprezintă o cutie poştală cipriotă, respectiv off-shore-ul Monilen Enterprises LTD, înfiinţat în august 1997, cu care controlează mai multe firme din România (…). Deţine totodată Hotelul Sinaia din Sinaia, pe care l-a încredinţat spre administrare lui Marian Schwartz, ofiţer în rezervă din Serviciile Secrete israeliene, născut la 3 iulie 1954, în Bicureşti. (…)
  La Banca Leumi Le, sucursala din Londra, în contul firmei lui Rasin, MONILEN ENTREPRISES LTD, a fost vărsată suma de 2, 92 milioane dolari americani, comision pentru privatizarea Hotelului Bucureşti (…). În zona din centrul Capitalei, mai ales în zona Unirea, şi pe care le-a transformat în Business Center), Eliahu Rasin a avut drept clienţi firme şi instituţii precum ARDAF, IBERNA, Pepsi Cola International, Gelsor, Elite România, Sharrom-Sharp etc. (…).
  (…) Bernard Shraer, evreu de origine maghiară, fondator al băncii israeliene Leumi Le-Tel Aviv, după 1989, a început să-şi dezvolte afacerile preponderent în Ungaria, îndeosebi prin compania Danubius Hotels, unde era implicat şi Dan Fisher (…). În prezent, posedă peste 50 de hoteluri (…). Pentru a-şi extinde afacerile , în România – interesat îndeosebi de staţiunile din Transilvania (n.n.: măi, să fie, ce mai face dragostea de Ardeal, dintr-un evreu ungur!), a apelat şi la consultanţa lui Rudos Ernö (fost ambasador ungur la Bucureşti). (…) Aşadar, Shraer, ca şi Rudos Ernö, nu e străin de încercarea de preluare a Băncii Comerciale Române de către Banca Ungariei. (…).
  (…)Rudos Ernö, cetăţean român cu dublă cetăţenie, maghiară şi britanică, fost ambasador al Ungariei (n.n.: cum se găsesc toţi şi se strâng, în ”cuibul de şerpi”, care a devenit România!) –face afaceri preponderent în România. Surse din sistemele de informaţii apreciază că originea sa reală este evreiască. (…) A fost arestat la Constanţa, pentru deţinere şi consum de droguri, împreună cu câţiva tineri români. Una dintre afacerile sale mari a fost cea cu Bell Helicopters-SUA, în tandem cu Elbit System-Israel (…). Mandler este ajutat de Decebal Traian Remeş, în afacerea Bell Helicopters-SUA, prin semnarea tuturor actelor. (…) Premierul Israelului, Ariel Sharon (cel anchetat pentru obţinerea de fonduri electorale, în cuantum de 1,5 milioane dolari), este amestecat, direct sau prin fiul său. (…) Fiul lui Sharon nu e străin de cazul Dacia Felix (Eurombank), precum şi Avital Benesh (preşedintele băncii) , Fredy Robinson (proprietar principal al băncii) şi Liviu Mandler (fost preşedinte al băncii) , Sorin Beraru/Samuel Bergovici etc. (…) Sorin Beraru e unul din cei mai mari infractori evrei care au operat în ţara noastră (Adrian Năstase nu e străin de acest caz). (…). Moshe Pesach e, de asemenea, partenerul de afaceri al lui Sorin Beraru-Bergovici. Traficant de arme, ce a acţionat pe teritoriul României, dimpreună cu Shimon Nahor (…). Israelienii din familia Ofer, cunoscuţi drept fraţii Ofer (David, Sami şi Iuli) – copii ai lui Josef Herscovici(acelaşi nume de familie ca şi Shimon Nahor) (…) David a fost şeful unui Serviciu Secret israelian, Iuli a avut înclinaţie spre funcţiile publice, deţinând, mult timp, şi funcţia de CONSUL AL ROMÂNIEI LA TEL AVIV (n.n.: ăsta da, patriotism!) (…) – iar Sammy s-a concentrat asupra afacerilor. (…) Afacerile din România au fost demarate în ultimii ani de octogenarul Sammy Ofer, iar în prezent (n.n.: 2010!) sunt conduse de fiul său, Eyal Ofer. Familia Ofer este co-proprietară, alături de alte familii evreieşti, precum Pritzker, din SUA, asupra multor companii de turism, ce oferă croaziere în toată lumea – peste 50 de itinerarii şi peste 140 de destinaţii (Caraibe, Bahamas, Bermude, Mexic, Panama, Alaska, Hawai etc. etc. – cu 14 vase moderne, vase de până la 164.800 tdw. Această companie administrează şi vasele altor firme evreieşti, precum flota Rosemont, Trans Union Corp. Sau cele 10 vase ale OP Holding LTD (n.n.: n-or găsi, rătăcită, printre vase, şi flota „expiată” de Băsescu?!). (…) Se bănuieşte prezenţa sa (Ofer…) activă şi masivă, deşi invizibilă, în proprietăţile din Constanţa, mai ales în port (n.n.: unde „şef” e Mircea Băsescu!) – unde presa nu poate scrie decât ceea ce vrea el. La conducerea Magazinului Tomis din Constanţa a numit-o pe Daiana Voicu, fiica unui magistrat, Marin Voicu. (…) De multe ori, Eyal Ofer e mandatat de oficialităţile de la Cotroceni să reprezinte România în faţa forurilor internaţionale, încât el cunoaşte politica de culise a Guvernului romn mai bine decât…Guvernul! (…).
  Dan Fisher, de cetăţenie română şi israelită, s-a numit şi Frâncu, nume sub care a fost cunoscut ca sportiv al clubului Ministerului de Interne, Dinamo (echipa de polo). S-a remarcat prin implicarea sa în recuperarea creanţelor României de la diverse state. Rolul lui Fisher se rezuma la a intemedia (cu mari comisioane) vânzarea acestor creanţe. Fisher a intermediat obţinerea de credite, pentru România, de la altă bancă evreiască americană, Credit Swiss First Boston, fiind apropiat în afaceri de fostul secretar de stat de la Finanţe, Ionuţ Costea (…). Fostul şef al SIE, Cătălin Harnagea, ar fi cerut de la ofiţerii din subordine dosarele a 19 personalităţi politice, pentru a le discredita sau şantaja. În acest context, atunci când un om de afaceri nu cotizează la Fischer sau la AVAD, i se face imediat dosar penal. Are un Serviciu de interes personal, pentru a răsounde anumitor comenzi politice, lucru valabil şi azi, la Traian Băsescu (…). Hugo Weinstein apare în poziţii cheie, ca reprezentant al României : reprezentant al Camerei de Comerţ ARGUS, reprezentant al UZINEXPOERT, ce deţinea monopolul exportului şi importului României, în domeniul construcţiilor de maşini (…)”
  …Păi, n-avea dreptate ăla care, după 1989, când îl întrebai „Unde mai sunt evrei în România, că nu-i mai văd?!” – arăta în sus, sus de to-o-o-oot…?!
  …Să mai zică cineva, despre vreun aşa-zis „om politic” român, că ar putea fi nevinovat, când toată şerpăraia asta de interese israelito-româneşti (CU TOTUL TRANSPARTINICE!!!), în România, a funcţionat, pentru toţi cei „dedulciţi la putere, precum un veritabil Maëlström: i-a sorbit, pe „coordonata” lăcomiei şi iresonsabilităţii/trădării naţionale, PE TOŢI! Niciun aşa-zis „om politic” român NU ESTE NEŞANTAJABIL!!! – DE ACEEA, DE LA MANDAT LA MANDAT (prezidenţial, senatorial, deputăţial…), SE ACOPERĂ UNII PE ALŢII, ŞI TOŢI – PE ISPITITORII LOR, AGENŢII DIN MAREA FINANŢĂ MONDIALĂ!!!PE TOŢI! Niciun aşa-zis „om politic” român NU ESTE NEŞANTAJABIL!!! – DE ACEEA, DE LA MANDAT LA MANDAT (prezidenţial, senatorial, deputăţial…), SE ACOPERĂ UNII PE ALŢII, ŞI TOŢI – PE ISPITITORII LOR, AGENŢII DIN MAREA FINANŢĂ MONDIALĂ!!!
  …Numai că mass media românească (cam toată!), în loc să-i demaşte pe trădători, ce credeţi că face?! ÎI ŞANTAJEAZĂ ŞI EA, PE BANI BUNI ŞI MULŢI! – …şi uite cum lucrurile se scurg, egale cu ele înseşi, pe apa destinului greşit numit „mioritic” (de fapt, anti-mioritic şi anti-spiritualist/ANTI-CREŞTIN!) – şi „ne ia gaia”, pe toţi cei neiniţiaţi în „misterele” diverselor…”kabale”!!! Moartea noastră, a Neamului Românilor, însă, ce bine va aduce Terrei?! Probabil (cel puţin aşa se va pretinde!), „renovarea şi restaurarea poporului ales”…!
  …Din păcate, acest „popor ales” nu mai este, de mult, ales de Dumnezeu, ci de luciferismul său narcisiac… Se tot amăgeşte, cu auto-alegerea… – pentru a împlini nişte misiuni anti-spirituale grave, pe care le menţionează (pentru cine, dacă toţi ne-am „zăluzit”?!) Apocalipsa lui Ioan! Aşa că Terra ar face bine să nu se uite indiferentă la stingerea, prin sugrumare ritualică, a României… – dar cine, pe Terra, şi-a mai păstrat minţile întregi? Nici măcar, sau, în primul rând…românii (poporul românilor fiind cel mai obosit dintre toate popoarele sărmanei nostre planete… – istovit total, de atâtea atacuri letale sau/şi paralizante, lansate de Anti-Hrist!!!) nu mai au pic de luciditate şi coerenţă în gândiri şi „simţiri”. Aproape că am devenit, din Fiii Divini ai Lui Zalmoxis/Lupul Fenrir-Învietorul-Purificatorul şi din Fii şi Fraţi ai Dumnezeului Creştin-Hristos-Lumina Lumii – nişte handicapaţi mental (numai bancurile mai sunt de noi…!), râzând într-aiurea, în loc să punem mâna pe celebrul Bici Cristic – şi să-i alungăm pe „zarafi” din Templul Tatălui Ceresc… – dar, în primul rând, PE TRĂDĂTORII DE ŢARĂ ROMÂNEASCĂ!!!
  prof. dr. Adrian Botez

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: