Haosul mintii si apocalipsa porcului


Dupa cum ziceam si intr-o alta postare, umanitatea nu a dus lipsa niciodata de auto-numitii „vizionari” care vad peste tot sfarsitul lumii si exterminarea rasei umane. Au existat mereu grupuri de oameni exaltati, dar redusi mintal, care in orice eveniment vedeau un semn al sfarsitului iminent. CUlmea, cu cat lumea a avansat mai mult din punct de vedere tehnologic, cu atat mai mult apare teama de un sfarsit care bate la usa.

Acum e din nou la moda psihoza cu gripa porcina. Mijloacele de informare in masa nu fac altceva decat sa exacerbeze la maxim raspandirea gripei porcine, ca si cum ar putea fi echivalata cu epidemia de ciuma care a injumatatit practic populatia Europei in evul mediu. Sfarsitul lumii din 21 decembrie 2012 nu mai e la moda acum, ca este peste 3 ani, dar gripa porcina este acum, in prezent, si daca totul va merge dupa cum spune mass-media si unii experti precum Streinu-Cercel, in 2012 sfarsitul vine degeaba ca oamenii vor fi murit cu totii din cauza unui porc care a transmis un virus unui copil de Mexic.

Aceasta panica generala referitoare la virusul AH1N1 este insa cu mult depasita de psihoza anti-vaccin. Ca virusul mentionat se raspandeste repede se stia de la bun inceput, asa ca niste oamenii au inceput sa produca un vaccin impotriva sa. Dupa cateva luni de munca apar acesti exaltati care vad in spatele vaccinului o conspiratie care are ca obiect injumatatirea populatiei pamantului. Prin urmare, vaccinul nu ar fi, de fapt un vaccin, ci o injectie letala pentru o moarte linistita. Ma intreb, cat haos trebuie sa existe in mintea unui om ca sa poata debita asemenea ineptii?

Nu doresc sa tagaduiesc ca acest vaccin ar putea avea efecte adverse (desi vaccinul a fost testat riguros) dar de la aceste efecte pana la a vedea un genocid in masa este o cale lunga, mai ales atunci can mintea este scurta.

Unii poate cred ca vorbesc prea usor. Ei bine, daca e sa o luam asa, virusul AH1N1 a ajuns pana in anumite cercuri foarte apropiate, dar acest lucru nu ma face sa intru in panica si sa arat cu degetul o apocalipsa care face „groh, groh”. Gripa porcina nu este o boala letala, este chiar mai inofensiva decat o gripa normala (atentie, vorbesc de gripa, nu de o simpla raceala).

Am citit niste statistici care spun ca in SUA mor anual 36.000 de persoane din cauza gripelor normale, in timp ce din cauza gripei porcine au murit pana acum doar 1000 de oameni. IN Italia, au murit ieri 4 persoane din cauza gripei porcine. Este drept, dar stirea prezentata in acest fel este tendentioasa si denatureaza adevarul. Toate aceste persoane, au murit din cauza ca sufereau de anumite afectiuni cardio-vasculare sau cerebrale extrem de grave. Deci nu virusul AH1N1 a fost in sine cauza mortii. Orice om care sufera e afectiuni grave ar trebui sa se teama de orice gripa, nu doar de cea porcina, pentru ca orice gripa ii poate fi letala.

Inchei prin a spune ca apocalipsa porcului exista doar in mintea unora care au prea mult timp liber la dispozitie si si-l pierd construind scenarii paranoice in loc sa mai puna mana si sa citeasca o carte. Ar iesi mult mai castigati.!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: