Transilvania pe locul 3


CupaSătpămâna trecută s-a terminat ai treisprezecea ediţie a „Torneo dell’amicizia” de fotbal în 5, organizat la Roma de ANSPI. Competiţia se adreseaza tuturor seminarilor, colegiilor, universitatilor pontificale si institutelor religioase de pe teritoriul Romei. Echipa Colegiului Pontifical Pio Romeno, Transilvania, s-a clasat pe locul 3 în urma celor 18 etape disputate incepând din octombrie. Pe locul doi s-a clasat Colegiul Polonez, în timp ce treapta cea mai inalta a podiumului a fost obtinuta de echipa Croatilor, care nu a pierdut niciun meci. Lupta pentru locul doi a fost extrem de acerbă şi am pierdut locul doi în ultimul meci, un egal cu Colegiul Spaniol. Chiar dacă împotriva polonezilor nu am pierdut niciun meci (am făcut un egal şi am invins odată) egalul cu spaniolii ne-a coborat pe treapta a treia a podiumului, cu două puncte în spatele polonezilor.

Decernarea premiilor a avut loc astăzi, 20 mai 2009, la Universitatea Pontificală Lateran, premiile find deecrnate de către monseniorul Rino Fisichella, rectorului Universităţii Lateran.

Prin această plasare pe locul trei, echipa Transilvania a mai adus o cupă pentru Colegiul Pio Romeno. IN pofida faptului ca generatiile se schimbă destul de des, echipa colegiului a reusit mai mereu sa se plaseze pe podium sau sa castige competiţia.

Pentru cei care au prieteni sau cunoscuti in Colegiul Pio Romeno voi enumera numele celor care au jucat pe parcursul acestei ediţii pentru echipa colegiului: Cosmin Betea, Octavian Frânc, Vasile Trifoi, Florin Bode, Florin Pintea, Dumitru Petru, Dumitru Orza, Florin Maruşciac, Lucian Maruşciac, Răzvan Vasile, Radu Andrei, Cristian Rus, Andrei Hrişman, Flavius Jurca şi eu (Dan Pătraşcu). Chiar dacă la anul mulţi intre aceştia nu vor mai fi la Roma, sperăm să putem continua frumoasa tradiţie a colegiului şi să reusim o plasare pe podium.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: