Ipocrizia BOR


Desi au trecut deja cateva zile de la deja celebra decizie a Sinodului BOR, nu pot sa nu remarc un alt aspect extrem de important al acesteia. Consider ca decizia insasi este un infinit gest de ipocrizie. Propunandu-se drept unica biserica adevarata si singura in care CRistos lucreaza, BOR refuza celebrarea sacramentelor si ierurgiilor alaturi de catolici, probabil pentru a nu- stirbi reputatia lui Iisus. Dincolo de intrebarea retorica pe care ne-o punem imediat, si anume, oare BOR chiar il slujeste pe Hristos prin aceasta decizie, mai trebuie subliniat un lucru.

Cu ceva timp in urma, am asistat cu totii la inmormantarea lui Florian Pitis, jos palaria pentru el din punct de vedere al artistului: fie ca bunul Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Din pacate, in cadrul acestei inmormantari, toata suflarea crestineasca a privit cu stupoare cum preotii BOR au „concelebrat’ practic cu masonii!!!! Bine ca BOR nu poate concelebra cu catolicii, dar cu masonii se poate si, mai mult, Anania si toti ceilalti au tacut chitic. Desigur, tot lumina datatoare de viata a sfintelor canoane este cea care indruma BOR spre a manca din acelasi blid cu masonii.

Iata deci ca in lumina aceste „concelebrari” cu masonii, decizia BOR de acuma nu este decat un teribil gest de ipocrizie si o dovada a faptului ca BOR urmeaza orice altceva, dar nu pe Hristos.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: