BOR si canoanele


Sa vedem ce inseamna „respectarea” canoanelor pentru BOR:

1. inseamna sa te faci frate cu dracul (regimul comunist ateu). Cand comunistii au ajuns in Romania, BOR, in loc sa-l propovaduiasca pe Hristos si sa ramana statornica in credinta, si-a dat seama ca este in joc un os de ros si un ciolan de lins. Bor, cica credincioasa, s-a facut preitena cu ateii. Probabil ca „sfintele canoane” prevad acest lucru.

2. Sa semeni dezbinare pe unde treci. Bartolomeu Anania, cel cu privirea de securist, a fost arestat din cauza faptului ca a fost legionar. La scurt timp a cazut la invoiala cu regimul comunist si a fost trimis in America unde a dezbinat comunitatea ortodoxa romaneasca. La cativa zeci de ani dupa aceea, Anania a dezbinat insasi BO din Romania creandu-si, cu puterea data de apartenenta la KGB, propria mitropolie. Probabil ca „Sfintele Canoane” prevad si acest lucru.

3. Inseamna sa te cobori la stadiul de animal care actioneaza doarpe baza instinctelor! Cand jusititia hotaraste retrocedarea unei biserici catre greco-catolici, ortodocsii au luat parul. Probabil ca si acest lucru este prevazut in „Sfintele canoane”. Asadar orice actiune habotnica, impotriva iubirii, impotriva lui DUmnezeu, impotriva unitatii, impotriva respectului este stipulata de Sfintele Canoane, in timp ce bunul simt, iubirea, conformitatea cu DUmnezeu sunt caterisite.

Halal biserica

Reclame

Un răspuns

 1. In secolul 18 ortodocsii din Transilvania au fost trecuti abuziv la Biserica Unita cu Roma.

  Cititi Istoria Bisericii Ortodoxe Romane De Mircea Pacurariu ,veti vedea cat au suferit credinciosii si preotii ortodocsi din Transilvania ,pentru ca nu au vrut sa treaca la catolicism…au fost torturati,inchisi si omorati pentru credinta lor ortodoxa.
  Atunci multe biserici au fost rapite de la ortodocsi si date greco catolicilor.

  Studiaza istoria, si vei afla ca pe la 1700, romanii din Ardeal erau toti ortodocsi, iar guvernul austro-ungar a dorit sa-i deznationalizeze.

  Ca atare, a infiintat cu sprijinul catolicilor o Biserica ilegala, in care a adus cu forta sau cu promisiuni preoti si episcopi ortodocsi.

  Generalul Bukow a distrus cu tunurile peste 150 de biserici si manastiri ortodoxe, ortodocsii au fost persecutati, amendati, judecati, executati, si aproape toate Bisericile lor au fost confiscate.
  Generalul Bukow a omorât zeci de mii de români pentru că nu voiau să accepte Unirea cu Roma,
  Catolicul imparat al Imperiului Habsburgic a ordonat sa fie rase cu tunul sate, biserici si manastiri ortodoxe din Ardeal ,(pentru ca, terorizati fiind, romanii ardeleni NU doreau sa treaca la catolicism, sa paraseasca Credinta Ortodoxa ), cele de lemn fiind arse, cele de piatră fiind dărîmate cu tunurile de către generalul Bukow, trimis de către împărăteasa Maria Tereza pentru a sprijini uniatismul.

  Nu simplii credinciosi catolici au comis asasinatele despre care am pomenit aici, ci prelatii cu rang mediu si inalt din biserica papistaseasca, la ordinul Papei.
  Iar cand vorbesc de Biserica Romano-Catolica ca de o biserica asasina, ma refer la acestia din urma, eventual la asasini care se gasesc pe statele de plata ale „Sfantului parinte”, state de plata care fie ca au fost distruse prin ardere sau altfel de mijloc, fie ca sunt ingropate f. adanc in arhivele Vaticanului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: